BESTÄLL INNAN KL 15.00 PÅ VARDAGAR OCH ORDERN SKICKAS SAMMA DAG.
MAXXIS IKON 29X2.20

649.00 kr 559.00 kr

CG pris!

MAXXIS IKON 29X2.20

649.00 kr 559.00 kr

10 i lager

Artikelnr: 18-159-01 Kategorier: , Taggar: , ,

MAXXIS mest mångsidiga MTB däck. IKON är ett däck som du utan problem kan använda på tävling, dess 3C triple Compund technology  Deta däck har fått stor uppmärksamhet och många av de bästa svenska MTB cyklisterna använder sig av MAXXIS MTB däck.

65PSI
120TPI

Om Maxxis
Ett av världens mest pålitliga däckmärken, Maxxis levererar högkvalitativa däckprodukter till kunder i 180 länder och sysselsätter över 30 000+ personer. Naturligtvis blev Maxxis inte ett av världens bästa däckföretag över en natt. Maxxis har genom åren sedan grundandet 1967 blivit känt för sitt engagemang för utmärkta produkter och kundservice.

Att åtagandet att erbjuda det bästa har lett oss till att skapa ny teknik för att utveckla våra däck. Maxxis produkter testas sedan både på våra egna lokaler och hos världens ledande däcktestcenter. Ingång från vår roster av mästerskapsledande ryttare säkerställer också att våra produkter mäter upp till de tuffaste riktvärdena. Varje Maxxis-däck tillverkas med hjälp av den mest avancerade utrustningen, av personal som uppvisar ett engagemang för kvalitet på alla nivåer, från ledning till fabriksgolv. För att vinna tävlingar eller njuta av en säker daglig pendling är Maxxis det självklara alternativet.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.