BESTÄLL INNAN KL 15.00 PÅ VARDAGAR OCH ORDERN SKICKAS SAMMA DAG.
SCHWALBE LUGANO 700×22 TUBDÄCK

SCHWALBE LUGANO 700×22 TUBDÄCK

Kategorier: , Taggar: , ,

Det populära däcket från Schwalbe, ett tubdäck perfekt för träning men även för motionslopp och krävande tävlingar där man i första hand strävar efter att ha ett så bra punkteringsskydd som möjligt.

Om Schwalbe
Schwalbe är övertygade om att cykling hörs oersättligt till vår vardagskultur – helt enkelt, för att det är en naturlig, human form av rörlighet.
Numera finns det många länder och i synnerhet stora storstäder, som (åter) upptäcker cykelturer som ett alternativ, även om det inte finns någon annan anledning än att motverka ett överkomligt ttrafikkaos och den ökande kostnaden för energi. Mer tydligt än någonsin tidigare visar cykeln att det är en mycket intelligent lösning för personlig rörlighet. Därför har den en hög tillväxtpotential. Typen av cyklar och cykelstilar har aldrig varit så mångsidig. Nya, extremt kreativa cyklar utvecklas för mer och mer specifika målgrupper. I denna dynamiska process är en sak extremt viktig: Cykeln behöver engagerade förespråkare i den politiska arenan och det sociala livet!

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.