BESTÄLL INNAN KL 15.00 PÅ VARDAGAR OCH ORDERN SKICKAS SAMMA DAG.
VITTORIA BARZO MTBDÄCK 29×2.1

475.00 kr 369.00 kr

CG pris!

VITTORIA BARZO MTBDÄCK 29×2.1

475.00 kr 369.00 kr

Vittorias crosscountrydäck Barzo (29 tum) är en nykomling i gänget. För ett snabbrullande crosscountrydäck ger det ett utmärkt grepp och är perfekt för cykling på släta, skrovliga, hårdpackade, grusiga eller steniga underlag.

6 i lager

Artikelnr: GT226A Kategorier: , Taggar: , ,

En lätt medeldjup mönstrat däcket för överlägset grepp över teknisk XC terräng. Det idealiska däcket för steniga förhållanden på grund av dess perfekt blandning av glest placerade dubbar i centrum  så att du kan rulla snabbt under de plana partierna men djupa sido dubbar som hjälper dig att gräva till rötterna oavsett hur teknisk terrängen blir.

Den alternerande åkytan på däcket tar minimalt med kraft när du trampar på plana delarna så att du inte kommer att slösa någon energi. De kraftfulla Sipe dubben ger dig absolut förtroende oavsett hur banorna  ser ut – brant, utanför, stenkistor och teknisk. Ju mer du lutar, desto mer kan du lita på sidodubben för att hålla dig upprätt.

Proffsens val på Cross Countrylopp

Övrig info
Vikbart
29×2.1

Om Vittoria
Vittoria Industries Ltd. med en årlig produktion på mer än fem miljoner däck (främst för tävlingscyklar) och niohundratusen tubdäck alla utvecklade och producerade i sin helägda fabrik Lion Tyres i Thailand, är en av de största däckspecialisterna och producenterna för tävlingscyklar i världen. Deras uppdrag är att förbättra kvaliteten för sina intressenter och erbjuda hög däckkvalitet med bästa tillgängliga teknik för professionella cyklister och cykelentusiaster. Mer än 15 professionella lag (Pro Tour och Continental), flera nationella cykelförbund och UCI Technical Centre i Aigle (CH) har använt Vittoria däck till sina lopp och utbildningsprogram i många år.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.