BESTÄLL INNAN KL 15.00 PÅ VARDAGAR OCH ORDERN SKICKAS SAMMA DAG.
VITTORIA CORSA G+ 700×25

599.00 kr 499.00 kr

CG pris!

VITTORIA CORSA G+ 700×25

599.00 kr 499.00 kr

Kanttrådsversionen av världens bästa högpresterande däck. Det tänjer gränserna för mångsidighet. Det är ett snabb, flexibel, pålitlig och tävlingsdäck. Ett däck som har använts och brukats i nästan alla förhållanden man kan tänka sig.

4 i lager

Artikelnr: TY225 Kategorier: ,

Detta däck har tagit cykelsporten med storm och redan första året (2016) blev dessa tillsammans med tubvarianten utnämnda till världens bästa däck.

Om Vittoria
Sedan 1953 har Vittoria Industries Ltd. byggt upp mycket välrenommerade partnerskap inom cykelindustrin och skapat en unik varumärkesbild. Vittoria Industries Ltd är idag världens ledande tillverkare av cykeldäck, med en årlig produktion på mer än 7 miljoner däck och 900.000 kända tubulär och bomullsdäck. Dess forsknings- och utvecklingscenter utvecklar de bästa racingdäcken på alla nivåer, särskilt de unika Corsa-serien bomullsdäck. Rör egna produktionsanläggningar i Thailand och tillhandahåller globalt försäljnings- och marknadsföringsnätverk från Nordamerika (Boston) till Asien och Stillahavsområdet (Bangkok och Taiwan) och i Europa (Italien, Nederländerna och Tyskland).

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.