BESTÄLL INNAN KL 15.00 PÅ VARDAGAR OCH ORDERN SKICKAS SAMMA DAG.
VITTORIA Magic Mastik TUBDÄCKS LIM

159.00 kr 129.00 kr

CG pris!

VITTORIA Magic Mastik TUBDÄCKS LIM

159.00 kr 129.00 kr

18 i lager

Artikelnr: VITTS100 Kategorier: , Taggar: , , ,

Det bästa du kan använda för att limma tubdäck, se filmen så förstår du varför. Nu är det slut med kladdet och svordommarna, det har aldrig varit lättare att limma tubdäck. Tack Vittoria!

Fördelar med Vittoria Magic Mastik:

  • Fungerar perfekt på alla rörformade fälgar (kol och legering)
  • Enkel att använda (även med lite/ingen erfarenhet)
  • Säker att använda och lagra (ej brandfarlig)
  • Motstår temperaturer upp till 120 ° C
  • Bara 12 timmar torktid
  • Mindre vikt (endast 20g per däck)

Informationsfilm från Vittoria

OBS: Filmen visar att de slipar fälgen med sandpapper, CykelGross rekommenderar inte att slipa carbonfälgar med sandpapper, använda bensin eller andra lösningsmedel, gammalt tublim går att pilla bort genom att använda värme från en hårtork som gör att limmet blir mjukare så det är enklare avlägsna.

Om Vittoria
Sedan 1953 har Vittoria Industries Ltd. byggt upp mycket välrenommerade partnerskap inom cykelindustrin och skapat en unik varumärkesbild. Vittoria Industries Ltd är idag världens ledande tillverkare av cykeldäck, med en årlig produktion på mer än 7 miljoner däck och 900.000 kända tubulär och bomullsdäck. Dess forsknings- och utvecklingscenter utvecklar de bästa racingdäcken på alla nivåer, särskilt de unika Corsa-serien bomullsdäck. Rör egna produktionsanläggningar i Thailand och tillhandahåller globalt försäljnings- och marknadsföringsnätverk från Nordamerika (Boston) till Asien och Stillahavsområdet (Bangkok och Taiwan) och i Europa (Italien, Nederländerna och Tyskland).

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.