BESTÄLL INNAN KL 15.00 PÅ VARDAGAR OCH ORDERN SKICKAS SAMMA DAG.
VITTORIA MEZCAL II MTBDÄCK 29 2.1

475.00 kr 269.00 kr

CG pris!

VITTORIA MEZCAL II MTBDÄCK 29 2.1

475.00 kr 269.00 kr

Vittoria Mezcal är ett däck som är gjort för användning ett Cross Country lopp i torra förhållanden.  Mezcal har en semi-slick slitbanan , som i kombination med de fasta knoppar på sidan, ger det här däcket hastighet på raksträckor, men också en hel del grepp i svängar.

6 i lager

Artikelnr: 1113M91954111HD Kategorier: ,

 

Ett mycket snabbt däck för en torr CykelVasa, vill du köra fort men ändå ha tillgång till bra grepp i kurvor och på stenar, rötter m.m. så är Vittoria Mezcal däcket för dig.

Om Vittoria
Sedan 1953 har Vittoria Industries Ltd. byggt upp mycket välrenommerade partnerskap inom cykelindustrin och skapat en unik varumärkesbild. Vittoria Industries Ltd är idag världens ledande tillverkare av cykeldäck, med en årlig produktion på mer än 7 miljoner däck och 900.000 kända tubulär och bomullsdäck. Dess forsknings- och utvecklingscenter utvecklar de bästa racingdäcken på alla nivåer, särskilt de unika Corsa-serien bomullsdäck. Rör egna produktionsanläggningar i Thailand och tillhandahåller globalt försäljnings- och marknadsföringsnätverk från Nordamerika (Boston) till Asien och Stillahavsområdet (Bangkok och Taiwan) och i Europa (Italien, Nederländerna och Tyskland).

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.