BESTÄLL INNAN KL 15.00 PÅ VARDAGAR OCH ORDERN SKICKAS SAMMA DAG.
CAMPAGNOLO BULLET ULTRA CULT 105 KANTTRÅD (SH/Sram)

23 000.00 kr 17 400.00 kr

CG pris!

CAMPAGNOLO BULLET ULTRA CULT 105 KANTTRÅD (SH/Sram)

23 000.00 kr 17 400.00 kr

Kategorier: , Taggar: ,

Klar för vinna, alltid. Bullet ™ Ultra ™ är de helt nya hjulen från Campagnolo® som alla väntade på: en attraktiv design och prestanda från en riktig ledare.

Fälgens speciella konstruktion, kombinerad med den överdimensionella navet och G3 ™ -spetslösningen med DRSC ™ -systemet (riktad spolkoppling), ger hjulet och explosiv respons i kombination med bra manövrerbarhet och styrsp precision. CULT ™, USB ™ och toppkvalitetsbollar / lager ger i sin tur kraftrörelser och hållbarhet över tiden utöver vad som helst av andra konkurrenter.

Bullet ™ Ultra ™ -hjulen finns i ”Mörka” och ”Ljusa” versionerna.

Bullet ™ Ultra ™ -hjulet är helt handmonterat av en specialiserad Campagnolo®-tekniker och kontrolleras i alla små detaljer med elektronisk instrumentering.
Detta garanterar maximal prestanda och tillförlitlighet för alla Campagnolo®-hjul.

Denna  produkt ingår i CykelGross beställningssortiment beräknad leverans 5-8 dagar

Om Campagnolo
Sedan trettiotalet, med första snabbkoppling för hjul, via första vägväxeln och de första förmonterade hjulen till elektroniska gruppsatser och kolfiberhjul. Samma tråd har alltid löpt igenom Campagnolos långa industriella framgångar : Campagnolo har alltid tittat längre än för att kunna erbjuda något som utvecklats, fungerade bättre och av högsta kvalitet. Under årens lopp och ner genom generationerna har detta sätt att tänka och skapa blivit en slags naturlig prägling för Campagnolos varumärke, dess företag och de som arbetar med Campagnolo.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.