BESTÄLL INNAN KL 15.00 PÅ VARDAGAR OCH ORDERN SKICKAS SAMMA DAG.
CAMPAGNOLO SHAMAL ULTRA C17 KANTTRÅD HJULSET

11 000.00 kr 10 000.00 kr

CG pris!

CAMPAGNOLO SHAMAL ULTRA C17 KANTTRÅD HJULSET

11 000.00 kr 10 000.00 kr

Kategorier: , Taggar: , ,

Det nya SHAMAL ULTRA C17 representerar samma fantastiska prestanda som det alltid har gjort. I mer än två decennier har det varit i topp samtidigt som du lägger till ännu mer mångsidighet och prestanda.

Den nya, bredare profilen uppfyller C17-standarden och är perfekt för användning med de allt populärare 25 / 28mm-däckstorlekarna.
Det nya fälg / däckgränssnittet visar sig vara mer aerodynamiskt jämfört med däck av samma storlek som paras till en C15-fälg.

Den nya C17 möjliggör dessutom ett mer säkert fotgrepp förutom ökad komfort samtidigt som det ökar styvheten och därmed reaktiviteten samtidigt tack vare dess bredare hållning och optimerad materialanvändning.

Vikt – 1495g

Denna produkt ingår i CykelGross beställningssortiment och beräknad leveranstid är 5-8 arbetsdagar

Om Campagnolo
Sedan trettiotalet, med första snabbkoppling för hjul, via första vägväxeln och de första förmonterade hjulen till elektroniska gruppsatser och kolfiberhjul. Samma tråd har alltid löpt igenom Campagnolos långa industriella framgångar : Campagnolo har alltid tittat längre än för att kunna erbjuda något som utvecklats, fungerade bättre och av högsta kvalitet. Under årens lopp och ner genom generationerna har detta sätt att tänka och skapa blivit en slags naturlig prägling för Campagnolos varumärke, dess företag och de som arbetar med Campagnolo.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.