BESTÄLL INNAN KL 15.00 PÅ VARDAGAR OCH ORDERN SKICKAS SAMMA DAG.
Gel SiS Hallon 60ml

35.00 kr 20.00 kr

CG pris!

Gel SiS Hallon 60ml

35.00 kr 20.00 kr

Koncentrerad energi från kolhydrater i form av en praktisk, snabbrinnande gel. SIS GO-gel är den första isotoniska gelen någonsin som innehåller en unik patenterad formula.

25 i lager

Världens första isotoniska gel som levererar energi snabbt:

22 gram kolhydrat per gel
Isotonisk formulering ger energi snabbt
Bekvämt gelformat
Om SiS GO isotoniska geler

SiS GO Isotonic Gel var världens första isotoniska gel som effektivt levererade en lätt smältbar och snabb tillförsel av kolhydrat för energi under träning. SiS GO isotoniska geler är konstruerade för att konsumeras utan vatten vilket innebär att du kan säkerställa snabb leverans av kolhydrater till dina muskler utan känslor att bli uppblåst som ibland kan uppstå då man dricker för mycket.

Varför ska jag ta den här gelén?
Att utplåna dina kolhydratförråd under träning är en av de viktigaste orsakerna till trötthet. Förutom att säkerställa optimala kolhydratbutiker före träning, är det känt att leverera ytterligare kolhydrater under träning för att förbättra prestanda, tider och fördröja utmattningen. Som sådan representerar SiS GO Isotonic Gels en mycket praktisk lösning för din träningsstrategi och träningsstrategi genom att ge dig en snabb leverans på 22 gram kolhydrat per gel. Gels kan enkelt bäras i fickan eller din bälte utan krav på skrymmande flaskor.

Rekommenderad användning
Konsumera 1-3 gels per timme för att leverera ca 60 gram kolhydrat och maximera kolhydratutnyttjandegraden. Om hydrering också är viktig, kan SiS GO Isotonic Gels också förbrukas med SiS GO Hydro eller med SiS GO Electrolyte för att säkerställa en kombination av både energi och vätskefyllning under träning.

Näringsdeklaration:
Typiska värden per 60 ml portion

Energi: 368kj / 87kcal
Protein: 0,0 g
Kolhydrat: 22g
Varav sockerarter: 0,7 g
Fett: 0,0 g
Varav mättad: 0,0 g
Fiber: 0,1 g
Natrium: 0,01 g
Passar till veganer. Gjord i Storbritannien

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.