BESTÄLL INNAN KL 15.00 PÅ VARDAGAR OCH ORDERN SKICKAS SAMMA DAG.
MORGAN BLUE CARBON POLISH

119.00 kr 99.00 kr

CG pris!

MORGAN BLUE CARBON POLISH

119.00 kr 99.00 kr

Morgan Blue Carbon Polish är det perfekta hjälpmedlet för cyklisten som verkligen vill ge sin Kolfibercykel den kärlek den förtjänar.

11 i lager

Artikelnr: AR0091 Kategorier: , Taggar: , ,

Morgan Blue Carbon Polish är det perfekta hjälpmedlet för cyklisten som verkligen vill ge sin Kolfibercykel den kärlek den förtjänar. Polishen används för att ta bort fläckar orsakade av olja fett och andra vätskor och är specialkomponerad för att fungera så bra som möjligt på kolfiberunderlag. Den lämnar dessutom efter sig en tunn hinna som förutom ger cykeln lite extra lyster även skyddar mot smuts och vatten.

 

400CC

Om Morgan Blue
Morgan Blue skapades 1994 av den fd mekanikern i Team Lotto, Nick Vandecauter, och hans produkter har tagits väl emot och om proffsen eller mekanikerna får välja så är det Morgan Blue det självklara alternativet.

Morgan Blue står för god produktkvalitet både för cykeln och cyklisten. Att mer än 20  professionella lag är beroende av produkterna från Morgan Blue säger allt. Det sägs att 80% av proffsklungan har Morgan Blues produkter på cyklarna och 40% på benen. Företaget arbetar mycket intensivt med teknologi och massageträning av de bästa lagen i världen och fortsätter att förbättra sina produkter. Morgan Blue har förbjudit Teflon i sina cykelprodukter och har funnit bättre och mer moderna tillsatser i deras olja.

Morgan Blue sponsrar de flesta proffslagen i Worldtour, och de har mer eller mindre blivit ett begrepp för proffs och proffsmekaniker. lag som sponsras eller har sponsrats av Morgan Blue är – FDJ, Team Sky, Tinkoff, Saxo Bank, Lotto Saudal, Cannondale, Team Giant Alpecin, Moviestar, Quick Step, Lotto Jumbo m.fl.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.