BESTÄLL INNAN KL 15.00 PÅ VARDAGAR OCH ORDERN SKICKAS SAMMA DAG.
MORGAN BLUE CLEAN & PROTECT

189.00 kr 174.00 kr

CG pris!

MORGAN BLUE CLEAN & PROTECT

189.00 kr 174.00 kr

Morgan Blue Clean & Protect är speciellt framtaget för de som kör MTB och CX. Spraya cykeln med medlet när du tvättar den och sand och lera kommer får det svårt att fästa på cykeln.

6 i lager

Artikelnr: AR00012 Kategorier: , Taggar: , ,

Morgan Blue Clean & Protect är speciellt framtaget för de som kör MTB och CX. Spraya cykeln med medlet när du tvättar den och sand och lera kommer får det svårt att fästa på cykeln. När du appcilerar Clean & Protect på cykeln så måste den vara ren och torr, ta ett tygstycke smörj sedan in cykeln med medlet och det kommer sedan bli mycket lätt att få bort sand och lera efter ett race. Använd INTE på fälgar och bromsbelägg.

Andra fördelar med Clean & Protect – det skyddar ramen och andra delar från att oxidera och rosta.

 

Storlek – 1000CC

Om Morgan Blue
Morgan Blue skapades 1994 av den fd mekanikern i Team Lotto, Nick Vandecauter, och hans produkter har tagits väl emot och om proffsen eller mekanikerna får välja så är det Morgan Blue det självklara alternativet.

Morgan Blue står för god produktkvalitet både för cykeln och cyklisten. Att mer än 20  professionella lag är beroende av produkterna från Morgan Blue säger allt. Det sägs att 80% av proffsklungan har Morgan Blues produkter på cyklarna och 40% på benen. Företaget arbetar mycket intensivt med teknologi och massageträning av de bästa lagen i världen och fortsätter att förbättra sina produkter. Morgan Blue har förbjudit Teflon i sina cykelprodukter och har funnit bättre och mer moderna tillsatser i deras olja.

Morgan Blue sponsrar de flesta proffslagen i Worldtour, och de har mer eller mindre blivit ett begrepp för proffs och proffsmekaniker. lag som sponsras eller har sponsrats av Morgan Blue är – FDJ, Team Sky, Tinkoff, Saxo Bank, Lotto Saudal, Cannondale, Team Giant Alpecin, Moviestar, Quick Step, Lotto Jumbo m.fl.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.