BESTÄLL INNAN KL 15.00 PÅ VARDAGAR OCH ORDERN SKICKAS SAMMA DAG.
MORGAN BLUE HJULBORSTE

119.00 kr 94.00 kr

CG pris!

MORGAN BLUE HJULBORSTE

119.00 kr 94.00 kr

2 i lager

Artikelnr: 4205020000 Kategorier: , Taggar: , , ,

Morgan Blues produkter är det bästa du kan ha för din cykel och dig själv. Morgan Blue´s hjulborste gör det lätt för dig att hålla din hjul rena efter ett lopp eller träning. Borsten har är mjuk och gör att det blir lätt att komma åt alla vinklar och vrår på dina hjul.

Om Morgan Blue
Morgan Blue skapades 1994 av den fd mekanikern i Team Lotto, Nick Vandecauter, och hans produkter har tagits väl emot och om proffsen eller mekanikerna får välja så är det Morgan Blue det självklara alternativet.

Morgan Blue står för god produktkvalitet både för cykeln och cyklisten. Att mer än 20  professionella lag är beroende av produkterna från Morgan Blue säger allt. Det sägs att 80% av proffsklungan har Morgan Blues produkter på cyklarna och 40% på benen. Företaget arbetar mycket intensivt med teknologi och massageträning av de bästa lagen i världen och fortsätter att förbättra sina produkter. Morgan Blue har förbjudit Teflon i sina cykelprodukter och har funnit bättre och mer moderna tillsatser i deras olja.

Morgan Blue sponsrar de flesta proffslagen i Worldtour, och de har mer eller mindre blivit ett begrepp för proffs och proffsmekaniker. lag som sponsras eller har sponsrats av Morgan Blue är – FDJ, Team Sky, Tinkoff, Saxo Bank, Lotto Saudal, Cannondale, Team Giant Alpecin, Moviestar, Quick Step, Lotto Jumbo m.fl.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.