BESTÄLL INNAN KL 15.00 PÅ VARDAGAR OCH ORDERN SKICKAS SAMMA DAG.
MORGAN BLUE KASSETTBORSTE

130.00 kr 99.00 kr

CG pris!

MORGAN BLUE KASSETTBORSTE

130.00 kr 99.00 kr

1 i lager

Artikelnr: 4205010000 Kategorier: , Taggar: , ,

Morgan Blue kassettborste har en fast handtag med styv borst som är utformade för att ta bort fett och smuts på kassett kuggarna. Vid användning på tillsammans med Morgan Blues Chain Cleaner, kan vi garantera din kassett kommer aldrig att bli renare. De dagar du blötla din kassett i delar är över.

Rekommenderad användning skulle vara att tillämpa eller måla en liten mängd Morgan Blue Chain Cleaner på kassett med en Morgan Blue Chain Brush, ta bort smuts med denna kassettborste och vatten på det. Upprepa dessa steg för en andra gång om kassetten är super smutsig (även om detta är sällan krävs) för otroligt resultat. Hela operationen är enkel, snabb och tar mycket liten tid och kraft.

Funktioner

Styva omrörande borst
Robust anatomisk handtag
En stapelvara i den europeiska Pro Touren
Används med Morgan Blue Chain Cleaner

Om Morgan Blue
Morgan Blue skapades 1994 av den fd mekanikern i Team Lotto, Nick Vandecauter, och hans produkter har tagits väl emot och om proffsen eller mekanikerna får välja så är det Morgan Blue det självklara alternativet.

Morgan Blue står för god produktkvalitet både för cykeln och cyklisten. Att mer än 20  professionella lag är beroende av produkterna från Morgan Blue säger allt. Det sägs att 80% av proffsklungan har Morgan Blues produkter på cyklarna och 40% på benen. Företaget arbetar mycket intensivt med teknologi och massageträning av de bästa lagen i världen och fortsätter att förbättra sina produkter. Morgan Blue har förbjudit Teflon i sina cykelprodukter och har funnit bättre och mer moderna tillsatser i deras olja.

Morgan Blue sponsrar de flesta proffslagen i Worldtour, och de har mer eller mindre blivit ett begrepp för proffs och proffsmekaniker. lag som sponsras eller har sponsrats av Morgan Blue är – FDJ, Team Sky, Tinkoff, Saxo Bank, Lotto Saudal, Cannondale, Team Giant Alpecin, Moviestar, Quick Step, Lotto Jumbo m.fl.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.