BESTÄLL INNAN KL 15.00 PÅ VARDAGAR OCH ORDERN SKICKAS SAMMA DAG.
MORGAN BLUE KEDJEBORSTE

105.00 kr 89.00 kr

CG pris!

MORGAN BLUE KEDJEBORSTE

105.00 kr 89.00 kr

3 i lager

Artikelnr: 4205100000 Kategorier: , Taggar: , ,

Morgan Blue Chain Brush är speciellt utformad för att användas med Morgan Blue Chain Cleaner. Den combo av borste och renare kan få din kedja och klingor rena och uppdateras med en grundläggande procedur. Enkelt tillämpa MB Chain Cleaner med denna borste genom att doppa penseln och måla rengöringsmedlet på din kedja och klingor. Låt rengöringsmedel för att sitta i några minuter, skölj sedan av.

Vad som gör denna borste unikt och nödvändigt om det faktum att det inte kommer att brytas ned när de används med frätande rengöringsmedel och rengöringsmedel. Borsten är också tillräckligt styv för att driva smuts och skräp från de inre länkarna i kedjan. Polykarbonat handtaget är hållbart och har en formad slits så att den kan hängas när den inte används.

Funktioner

Hållbara och tillförlitliga borst
Gjuten handtag med hängande kortplats
Användning i samband med MB Chain Cleaner
Kärn verktyg för professionell cykelrengöring

Om Morgan Blue
Morgan Blue skapades 1994 av den fd mekanikern i Team Lotto, Nick Vandecauter, och hans produkter har tagits väl emot och om proffsen eller mekanikerna får välja så är det Morgan Blue det självklara alternativet.

Morgan Blue står för god produktkvalitet både för cykeln och cyklisten. Att mer än 20  professionella lag är beroende av produkterna från Morgan Blue säger allt. Det sägs att 80% av proffsklungan har Morgan Blues produkter på cyklarna och 40% på benen. Företaget arbetar mycket intensivt med teknologi och massageträning av de bästa lagen i världen och fortsätter att förbättra sina produkter. Morgan Blue har förbjudit Teflon i sina cykelprodukter och har funnit bättre och mer moderna tillsatser i deras olja.

Morgan Blue sponsrar de flesta proffslagen i Worldtour, och de har mer eller mindre blivit ett begrepp för proffs och proffsmekaniker. lag som sponsras eller har sponsrats av Morgan Blue är – FDJ, Team Sky, Tinkoff, Saxo Bank, Lotto Saudal, Cannondale, Team Giant Alpecin, Moviestar, Quick Step, Lotto Jumbo m.fl.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.