BESTÄLL INNAN KL 15.00 PÅ VARDAGAR OCH ORDERN SKICKAS SAMMA DAG.
MORGAN BLUE KEDJEHJUL

99.00 kr 79.00 kr

CG pris!

MORGAN BLUE KEDJEHJUL

99.00 kr 79.00 kr

4 i lager

Artikelnr: 4205070000 Kategorier: , Taggar: , , ,

När du rengör och smörjer din cykel är detta lilla verktyg ovärderligt, det gör så att kedjan inte hänger på kedjestaget och repar eller smutsar ner det. Med detta verktyg kommer du åt med kedjerengöraren överallt.

Om Morgan Blue
Morgan Blue skapades 1994 av den fd mekanikern i Team Lotto, Nick Vandecauter, och hans produkter har tagits väl emot och om proffsen eller mekanikerna får välja så är det Morgan Blue det självklara alternativet.

Morgan Blue står för god produktkvalitet både för cykeln och cyklisten. Att mer än 20  professionella lag är beroende av produkterna från Morgan Blue säger allt. Det sägs att 80% av proffsklungan har Morgan Blues produkter på cyklarna och 40% på benen. Företaget arbetar mycket intensivt med teknologi och massageträning av de bästa lagen i världen och fortsätter att förbättra sina produkter. Morgan Blue har förbjudit Teflon i sina cykelprodukter och har funnit bättre och mer moderna tillsatser i deras olja.

Morgan Blue sponsrar de flesta proffslagen i Worldtour, och de har mer eller mindre blivit ett begrepp för proffs och proffsmekaniker. lag som sponsras eller har sponsrats av Morgan Blue är – FDJ, Team Sky, Tinkoff, Saxo Bank, Lotto Saudal, Cannondale, Team Giant Alpecin, Moviestar, Quick Step, Lotto Jumbo m.fl.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.