BESTÄLL INNAN KL 15.00 PÅ VARDAGAR OCH ORDERN SKICKAS SAMMA DAG.
MORGAN BLUE MUD OFF 1000ml INKL PUMP

179.00 kr 119.00 kr

CG pris!

MORGAN BLUE MUD OFF 1000ml INKL PUMP

179.00 kr 119.00 kr

14 i lager

Artikelnr: 4203031300 Kategorier: , Taggar: ,

Den starka, aktiva och neutralt rengöringsmedel avlägsnar även starkaste smuts från din cykel. Den kan också användas såväl på kedjan som på drivlinan . Mud Off är självrengörande och lämnar inga spår på alla cykeldelar . Lika om de är tillverkade av krom, rostfritt stål, aluminium, gummi eller plast. Mud Off är syrafritt .

Om Morgan Blue
Morgan Blue skapades 1994 av den fd mekanikern i Team Lotto, Nick Vandecauter, och hans produkter har tagits väl emot och om proffsen eller mekanikerna får välja så är det Morgan Blue det självklara alternativet.

Morgan Blue står för god produktkvalitet både för cykeln och cyklisten. Att mer än 20  professionella lag är beroende av produkterna från Morgan Blue säger allt. Det sägs att 80% av proffsklungan har Morgan Blues produkter på cyklarna och 40% på benen. Företaget arbetar mycket intensivt med teknologi och massageträning av de bästa lagen i världen och fortsätter att förbättra sina produkter. Morgan Blue har förbjudit Teflon i sina cykelprodukter och har funnit bättre och mer moderna tillsatser i deras olja.

Morgan Blue sponsrar de flesta proffslagen i Worldtour, och de har mer eller mindre blivit ett begrepp för proffs och proffsmekaniker. lag som sponsras eller har sponsrats av Morgan Blue är – FDJ, Team Sky, Tinkoff, Saxo Bank, Lotto Saudal, Cannondale, Team Giant Alpecin, Moviestar, Quick Step, Lotto Jumbo m.fl.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.