BESTÄLL INNAN KL 15.00 PÅ VARDAGAR OCH ORDERN SKICKAS SAMMA DAG.
MORGAN BLUE RACE OIL 400CC

149.00 kr 119.00 kr

CG pris!

MORGAN BLUE RACE OIL 400CC

149.00 kr 119.00 kr

10 i lager

Artikelnr: 4201011100 Kategorier: , Taggar: , ,

Professionell, hög kvalitet, smörjmedel för alla cykeltillfällen. Innehåller syntetiska tillsatser för att minska friktionen och få en jämnare växling. För användning i alla väder.

Använd RACE OIL för att smörja kedjan, drivlina och andra rörliga delar. Smörjmedlet tränger omedelbart och inte droppa från kedjan när den tillämpas. Race Oil är lämplig för användning efter att ha rengjorts kedjan och drivlinan med Morgan Blue Chain Cleaner.

Applicera en timme innan du skall ut på cykeln för bästa resultat. Skaka väl innan användning.

Om Morgan Blue
Morgan Blue skapades 1994 av den fd mekanikern i Team Lotto, Nick Vandecauter, och hans produkter har tagits väl emot och om proffsen eller mekanikerna får välja så är det Morgan Blue det självklara alternativet.

Morgan Blue står för god produktkvalitet både för cykeln och cyklisten. Att mer än 20  professionella lag är beroende av produkterna från Morgan Blue säger allt. Det sägs att 80% av proffsklungan har Morgan Blues produkter på cyklarna och 40% på benen. Företaget arbetar mycket intensivt med teknologi och massageträning av de bästa lagen i världen och fortsätter att förbättra sina produkter. Morgan Blue har förbjudit Teflon i sina cykelprodukter och har funnit bättre och mer moderna tillsatser i deras olja.

Morgan Blue sponsrar de flesta proffslagen i Worldtour, och de har mer eller mindre blivit ett begrepp för proffs och proffsmekaniker. lag som sponsras eller har sponsrats av Morgan Blue är – FDJ, Team Sky, Tinkoff, Saxo Bank, Lotto Saudal, Cannondale, Team Giant Alpecin, Moviestar, Quick Step, Lotto Junbo m.fl.

 

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.