BESTÄLL INNAN KL 15.00 PÅ VARDAGAR OCH ORDERN SKICKAS SAMMA DAG.
SIS HYDRO TABLETTER 20X4G BERRY

90.00 kr 78.00 kr

CG pris!

SIS HYDRO TABLETTER 20X4G BERRY

90.00 kr 78.00 kr

16 i lager

Artikelnr: SIS400B Kategorier: ,

Lågkalorier med hög elektrolytbrännbarhet för att hydratisera under träning eller tävling:

Häll bara i vatten för att ge en hög elektrolytdryck
Hög i natrium för att främja hydratisering
När hydratisering krävs utan tillsatta kalorier

Om SiS GO Hydro
SiS GO Hydro representerar en banbrytande och vetenskapligt baserad formulering som är utformad så att du effektivt hydratiseras för att producera din bästa prestanda. Som en brusande tablett som lätt löser upp i vanligt vatten, representerar det en mycket praktisk metod (helt enkelt droppe en tablett i 500 ml vattenflaskan) för att säkerställa att alla dina elektrolyt- och vätskekrav uppfylls i sitt mest enkla format. SiS GO Hydro är en praktisk produkt för att säkerställa hydrering utan kalorier.

Varför ska jag ta SiS GO Hydro?
Under måttlig till intensiv träning kan vi producera 1-2 liter (L) svett (som innehåller både flytande och viktiga elektrolyter) per timme beroende på exakta miljöförhållanden. Om sådana vätsketapp inte ersätts med en lämplig hastighet uppträder uttorkning och prestanda kan försämras. I ett dehydratiserat tillstånd stiger vår kroppstemperatur, vår hjärtfrekvens ökar, vi sänker kolhydrataffärer snabbare och vi upplever övningen att bli mer intensiv. I grund och botten måste vi arbeta så mycket svårare att bara utföra med samma hastighet eller effekt och sålunda är uttorkning en viktig orsak till trötthet. I samband med upprätthållandet av hydratiseringsstatus är natrium den viktigaste elektrolyten, eftersom den bidrar till att stimulera törst, förbättra vätskans smaklighet och främja vätskeabsorption och retention. SiS GO Hydro uppfyller dina natriumkrav i en lämplig mängd (0,7 gram per liter) och koncentration (30 mmol / L) som är vetenskapligt bevisad för att ge överlägsen hydration jämfört med vanligt vatten.

Rekommenderad användning
För att säkerställa hydrering före träning eller tävling, konsumera minst 500 ml GO Hydro ca 3-4 timmar före din händelse med ytterligare 250-500 ml vid 2 timmar före start.

Under själva träningen rådde traditionella riktlinjer en dricksstrategi som förhindrar uttorkning som motsvarar> 2% förlust i kroppsmassa. I praktiken motsvarar en sådan dricksstrategi vanligen 500 ml per timme och beroende på miljöförhållandena kommer din törst sannolikt att avgöra om din kropp kräver mer.

Om syftet med att kombinera hydrering och energiförsörjning skulle SiS GO Energy kombineras med SiS GO Gels och GO Bar-sortimentet för att säkerställa både tillräcklig kolhydrat och vätskefyllning under träning.

Näringsdeklaration:

Typiska värden per tablett 4,5 g

Energi: 36,8kj / 8,8kcal
Protein: 0,0 g
Kolhydrat: 0,8 g
Varav sockerarter: 0,1 g
Fett: 0,0 g
Varav mättat: 0,0 g
Fiber: 0.2g
Natrium: 30 mmol / l 0,3
Vitaminer och Mineral% RDA

Tiamin: 0,2 mg 18%
Riboflavin: 0,3 mg 21%
Vitamin B6: 0,4 mg 29%
Kalcium: 102 mg 5,11 mmol / l 13%
Magnesium: 8,1 mg 0,66 mmol / l 2%
Zink: 1,3 mg 0,04 mmol / l 13%
Kalium: 65 mg 3,32 mmol / l 3%
Passar till veganer

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.