BESTÄLL INNAN KL 15.00 PÅ VARDAGAR OCH ORDERN SKICKAS SAMMA DAG.
SPORTDRYCK SiS Go Energy 500g Svart Vinbär

120.00 kr

SPORTDRYCK SiS Go Energy 500g Svart Vinbär

120.00 kr

SiS GO Energy kan intas som en del av ditt dagliga kolhydratintag vid både träning och tävling. Varje portion innehåller 48 g kolhydrater.

Hög energi kolhydratdryck för att fylla på bränsle före och under träning eller tävling:

Ca 50 gram kolhydrat per portion
Lätt att smälta
Perfekt som en del av din kolhydratladdning

Om SiS GO Energy
Vår GO Energy drink ger en lätt smältbar och snabb tillförsel av kolhydrater för energi.

SiS GO Energy är konstruerad för att vara mångsidig så att den kan blandas i olika koncentrationer som passar dina behov. Som sådan kan SiS GO Energy konsumeras som en del av din kolhydratladdningsstrategi i de dagar och timmar före din träning eller race där 48 gram kolhydrater levereras per portion. Alternativt kan SiS GO Energy drink förbrukas under träningen själv för att ge både energi och vätska.

Varför ska jag ta SiS GO Energy?
Det är väl dokumenterat att en av de främsta orsakerna till trötthet i uthållighetsövning är utarmning av våra kolhydratenergiförråd. Så tidigt som på 1960-talet utvecklade idrottsforskare därför kolhydratbelastningsstrategier, varigenom idrottare ökar den mängd kolhydrater de konsumerar i de dagar som leder fram till deras händelse för att öka vår butik av muskelglykogen. SiS GO Energy ger därför en mycket praktisk lösning för att uppnå ökat kolhydratintag (och hjälper till att komplettera högt kolhydratintag) för att öka våra muskelglykogenbutiker före träning eller tävling. SiS GO Energy kan också konsumeras under träning för att ge en snabb energiförsörjning för att säkerställa ytterligare kolhydratleverans under träning. Slutligen kan SiS GO Energy också konsumeras efter träning eller tävling för att hjälpa till att främja återhämtning av glykogenbutiker i muskler, så att du är uppmätt och redo för din nästa hårda träningspass eller -race.

Rekommenderad användning
Som en del av din kolhydratladdningsstrategi, konsumera upp till 4 portioner per dag med eller mellan måltider för att komplettera ett högt kolhydratintag från livsmedelskällor. För att ytterligare öka muskelglykogens butiker före träning kan SiS GO Energy också konsumeras med SiS GO-barer. För att ge både optimal energi och hydratisering under träning, är SiS GO Electrolyte överlägsen SIS GO Energy.

Näringsdeklaration:

Typiska värden per 50 g portion

Energi: 795kj / 187kcal
Protein: 0,0 g
Kolhydrat: 47g
Varav sockerarter: 3,5 g
Fett: 0,0 g
Varav mättad: 0,0 g
Fiber: 0,0g
Natrium: 0,0 g
Innehåller en källa till fenylalanin – Lämplig för veganer – Made in the UK.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.