BESTÄLL INNAN KL 15.00 PÅ VARDAGAR OCH ORDERN SKICKAS SAMMA DAG.
LAKE MXZ303 VINTER MTB SKOR

2 699.00 kr

LAKE MXZ303 VINTER MTB SKOR

2 699.00 kr

Lake vinterskor har utvecklats och testats med input från extrema vinter uthållighet cykling legender John Stampstad, Rocky Reifenstuhl och Mike Curiak för att nämna några. Deras input gav form till Lake vinterskor som vi känner till idag.

Återställ valen
Artikelnr: LSH802 Kategorier: ,

År 1997 Lake uppfann den första riktiga vinterspecifika cykelskon med MXZ300.

Lake vinterskor har utvecklats och testats med input från extrema vinter uthållighet cykling legender John Stampstad, Rocky Reifenstuhl och Mike Curiak för att nämna några. Deras input gav form till Lake vinterskor som vi känner till idag.

Den unika formen tillåter för oss att hålla varm luft, vilket är det bästa isoleringen för alla typer av skor. Den MXZ303 fortsätter att vara den bästa av de bästa som bästa val för topp cykel och vinter specifik cykelsko . Med hjälp av beprövade tekniskt avancerade material samt nya innovativa element har vi skapat en känga som är 100% ren funktion. Den övre delen av skon är av vattentät ”Pittard” skinn. Det finns en anledning läder används fortfarande i hardcore arktiska skor och den andas naturligt och dess isolerande egenskaper är en av anledningarna till att MXZ303 fungerar så bra. 100% fodrad med Outlast temperaturreglerande tyg, reagerar dessa material med din kropp för att upprätthålla en bekväm vid beröring temperatur. För att hålla den varma luften i och den kalla luften från att komma in i botten, använder vi ett sammansatt 5 lager fotbädd som skapar en temperaturisolerande barriär. De håller värmen i och kylan ute.

I samband med den BOA® förslutningssystemet kan vi ha en sko som inte bryter cirkulationen samtidigt som den håller en fot och häl säker. Detta är alla byggda nylon mellansula som är mycket bekväma och styv. För antispinnsystem använder vi hållbara och greppvänlig Vibram gummislitbana för säkert fotfäste och stabilitet.

Nyckelfunktioner:

Pittards WR100 fullnarvskinn övre
Vattentät, andas och Form passande
Mountain V Gummi yttersula av Vibram med SPD kompatibla slitsar
Outlast värmereglerande häl och tunga liner: Bibehåller konstant behaglig temperatur
fodrad tåhätta
Glasfiber injicerade Hi-Impact Nylon yttersula
BOA teknik förslutningssystem

Om Lake
När du har en passion för cykling som vi gör vid Lake, det betyder en livslång passion. Det är i vårt blod, vi ägnar allt åt cykling. Vi har tillbringat timmar av cykling i skyttegravarna, uthållig smärtan och har examen med hedersbetygelser från skolan av hårda banor. Vi har studerat formen av tusentals fötter som gör miljarder cirklar. Designad och visat sig vara den mest bekväma skon i klungan. Du vill inte byta ut dina slitna skor, vi hoppas att du bara vill köpa ett par från Lake.

Född i Evanston Illinois år 1982 blev Lake snabbt ett hushållsnamn för cykelskor. När sporten växte i Nordamerika gjorde det också mångsidigheten och efterfrågan på fler stilar. MXZ303 (vinterstöd) skapades på grund av ett mycket kallt klimat som slår till vid sjön Lake Michigan, där temperaturer är kanske de kallaste i Nordamerika. Många andra innovativa mönster har kommit från sjöns samlingar genom åren. Mer nyligen var Lake den första att designa och producera MX 331 Cyclocross-specifik modell och idag är den fortfarande den ”heliga graden” av cyklocrossskor. Vår stolthet har vuxit ut ur ett enkelt faktum, att vi först kommer att marknadsföra med många, om inte de flesta nya utvecklingen i cykelskor. Till skillnad från de flesta företag på marknaden har vi inte blivit distraherade genom att gå in i olika cykelproduktkategorier, vi har förblev tro mot vårt kärnvärde och det är att producera den bästa passande högsta kvalitetsskorna på marknaden.

Mer information

Storlek

,

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.