BESTÄLL INNAN KL 15.00 PÅ VARDAGAR OCH ORDERN SKICKAS SAMMA DAG.
SAKO7 ROSES STRUMPOR

219.00 kr

SAKO7 ROSES STRUMPOR

219.00 kr

ROSES ”påverkas av de oförklarliga energier som hjälper oss att övervinna motgångar, kan man säga att det är en strumpa av hopp och låt oss inse det, vem gillar inte rosor?

Återställ valen
Artikelnr: SSK005YEL Kategorier: ,

ROSES påverkas av de oförklarliga energier som hjälper oss att övervinna motgångar, man säga att det är en strumpa av hopp och låt oss inse det, vem gillar inte rosor!?

SAKO7SOCKS görs i DeFeet® Aireator modell med en sk 6 ”manschett”. För alla dem som vill bära dem högt, finns det ingen tvekan om att denna begränsade upplaga av strumpor är som gjorda för dig.

Material:

  • 60% Nylon
  • 39% Coolmax Eco
  • 1% Lycra

Storlekar:

  • S = 36-39,5
  • M =  40-42
  • l = 42,5-44,5
  • XL = 45-47

Om SAKO7
SAKO7 är en serie av strumpor och cykelkläder, skapat av Sean Sakinofsky, en cyklist ursprungligen från Kapstaden, Sydafrika. Namnet SAKO7 kommer från hans smeknamn, Sako och hans turnummer 7.

När det gäller stil, är detta ganska mycket ”Carte Blanche” över strumporna. Strumpor kan ses som ett tom duk för designern att tillämpa sin konstnärlig touch och på den skapa sitt konstverk. Sean har alltid hävdat att strumporna ska vara coola, vågade och aldrig vara tråkiga, men även ett klassiskt par vita strumpor har sina plats. Stilen på dessa strumpor är verkligen, pricken över i:et för dina cykelkläder.

Han förespråkar också att stil och mode förändras. Så med detta i åtanke och när det gäller strumpor, Sean ändrar aldrig det så lite och säger att mode förändras, men ränderna kommer alltid stanna. Utvecklingen av SAKO7 fortsätter och de senaste spännande kapitel är en globalisering av varumärket. Denna utveckling kom till när Sean gick samman med Peter Appleton, tidigare chef för POC cykelenhet. Peter har en känsla för att identifiera inspirerande, banbrytande varumärken och tillsammans med kompetens inom produktutveckling och hans myriad av globala affärskontakter. Peter kommer att köra global distribution, hjälpa till med produktutveckling och tillsammans med Sean tar de produkten SAKO7 till nästa nivå.

SAKO7 är nu baserad i Dundas, Kanada och är stolt kanadensiskt.

Mer information

Storlek

, , ,

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.