BESTÄLL INNAN KL 15.00 PÅ VARDAGAR OCH ORDERN SKICKAS SAMMA DAG.

Frågor och svar


Beställningar, Betalning & Frakt


Dessvärre kan vi inte göra ändringar eller annullera en order som är lagd. Anledningen är att de behandlas direkt när de läggs och går ut till plockning

CykelGross erbjuder dig som kund hos oss två olika betalsätt.

Du kan betala med alla svenska bankkort eller internationella kreditkort som är anslutna till VISA eller MasterCard via Payson.

Vid betalning via faktura samarbetar vi med Payson AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar.

Så länge du kommer ihåg vilken e-postadress du använde när du registrerade dig hos oss första gången är det inga problem. Då kan du skicka efter ett nytt lösenord genom ”Glömt lösenord” hittar på sidan du loggar in på.

Eftersom alla lösenorden är krypterade kan vi tyvärr inte se ditt nuvarande lösenord.

CykelGross.se använder sig av Postnord för leveranser av de varor vi säljer. Oavsett hur mycket du köper så tar vi endast ut en avgift på 59kr för varje paket. För att minimera kostnaden för dig så levereras ditt paket till närmsta Postnordombud. Du kommer att aviseras, SMS och Avi när paketet är färdigt för avhämtning.

Handlar du för mer än 2000 kronor så betalar du ingenting för frakten.

Alla produkter vi saluför finns vanligtvis på lager för omedelbar leverans.

Om du beställer för kl 15.00 på vardagar, skickas din beställning samma dag, dock kan enstaka förseningar uppstå om en vara är slut på vårt lager, beställning vid helger eller liknande. Vid behov av snabb leverans, kan aktuellt lagersaldo fås genom att maila en fråga till oss så kan vi ge svar på hur lång leveranstid vi har. Du har normalt ditt paket tillhanda inom 2-4 vardagar efter din beställning.

Vi meddelar alltid förseningar via din registrerade e-postadress. Du som kund har då alltid rätt att häva köpet utan extra kostnad. CykelGross har alltid rätt att vägra expediera en beställning utan närmare förklaring (t ex vid misstanke om bedrägeriförsök, extremt stora beställningar, mycket skrymmande paket osv).

Vid retur står du med risken för varan, därför är det viktigt att varan inte kan komma till skada under transporten. Om möjligt använd emballage som du fick varan i från början.

Varan skall vara oanvänd och och skickas tillbaka i oskadad originalförpackning om en sådan medföljer. Det är viktigt att du använder ytteremballage och inte använder tejp eller annat material direkt på orginalförpackningen.

Du står för frakten vid returer, gäller dock ej vissa personlig utrustning och vi har 30 dagar på oss för hantering av returer.

För de försändelser som inte hämtas ut debiterar vi en kostnad på 250kr inklusive moms. Outlösta försändelser omfattas inte av ångerrätten.

Var alltid noga med att kontrollera så att din e-postadress är korrekt, detta är den vanligaste orsaken till utebliven orderbekräftelse. Det kan även vara att din e-postleverantör har ett SPAM-filter som blockerar vissa mail och titta gärna genom din egen SPAM-låda i din e-postklient.

Minsta beställningsbeloppet är 100 kronor.

Har du registrerat dig som kund hos oss? Har du tidigare fått ett välkomstmeddelande från oss är du registrerad, annars måste du skapa ett nytt konto hos oss under länken ”Mitt konto”.

Har du skrivit rätt lösenord? Om du har glömt ditt lösenord så går det att återställa det. Se Jag har glömt mitt lösenord för att logga in, hur gör jag?

Din beställning levereras till närmsta utlämningsställe, du har inte möjligheten att kunna välja utlämningsställe.

Fakturan kommer separat med e-post!

CykelGross.se ansvarar för varot skadas eller kommer bort under leverans till dig. Reklamation av transportskador ska göras inom skälig tid, dock senast två månader. Vid mottagande av försändelsen är det därför viktigt att kontrolloera att varorna inte är transportskadat. Kontrollera emballaget, skriv inte under om emballaget inte är helt. Ombudet/transportrören måste anmärka på dennes samt din kopia av fraktsedeln att emballaget var sönder vid leverans. Efter detta gjorts kan du skriva under. Därefter kontaktar du CykelGross.se