BESTÄLL INNAN KL 15.00 PÅ VARDAGAR OCH ORDERN SKICKAS SAMMA DAG.

Fraktvillkor

Fraktpriser

CykelGross.se använder sig av Postnord för leveranser av de varor vi säljer. Oavsett hur mycket du köper så tar vi endast ut en avgift på 59kr för varje paket. För att minimera kostnaden för dig så levereras ditt paket till närmsta Postnordombud. Du kommer att aviseras (SMS och Avi) när paketet är färdigt för avhämtning.

Transportskador

CykelGross.se ansvarar för varot skadas eller kommer bort under leverans till dig. Reklamation av transportskador ska göras inom skälig tid, dock senast två månader. Vid mottagande av försändelsen är det därför viktigt att kontrolloera att varorna inte är transportskadat. Kontrollera emballaget, skriv inte under om emballaget inte är helt. Ombudet/transportrören måste anmärka på dennes samt din kopia av fraktsedeln att emballaget var sönder vid leverans. Efter detta gjorts kan du skriva under. Därefter kontaktar du CykelGross.se

Retur

Vid retur står du med risken för varan, därför är det viktigt att varan inte kan komma till skada under transporten. Om möjligt använd emballage som du fick varan i från början. Varan skall vara oanvänd och och skickas tillbaka i oskdad orginalförpackning om en sådan medföljer. Det är viktigt att du använder ytteremballage och inte använder tejp eller annat material direkt på orginalförpackningen.

Du står för frakten vid returer, gäller dock ej vissa personlig utrustning och vi har 30 dagar på oss för hantering av returer.

Outlösta försändelser

För de försändelser som inte hämtas ut debiterar vi en kostnad på 250kr inklusive moms. Outlösta försändelser omfattas inte av ångerrätten.