BESTÄLL INNAN KL 15.00 PÅ VARDAGAR OCH ORDERN SKICKAS SAMMA DAG.

Om Cykelgross i Sverige AB

Vi som arbetar med CykelGross, har en lång erfarenhet och stor expertis inom cykel, träning och produkter kring sporten. Vi brinner och är engagerade för cykelsporten och är ute ofta på vägarna på motionsrundor, korta, långa och till engagemang i cykelklubbar, events och lopp!

Låga och konkurrenskraftiga priser

Vi på CykelGross väljer noga ut ett utvalt sortiment inom racer, MTB och CX. Vi säljer endast produkter som vi gillar och skulle använda för eget bruk. Vi kommer inte lagerföra massor av produkter med samma funktionalitet utan att vi tror på ett mindre urval som gör att Vi kan hålla låga priser då lagret kommer hållas mindre.

Vi strävar efter en god och lång relation med våra kunder, som kommer att återkomma till butiken för att de känner att de får mest kvalitet och bästa möjliga prissättning på de varor som beställs! Vi vill våra kunder det bästa och då måste vi kunna stå för de produkterna vi säljer. När kunder märker att de får de vi lovar och förstår att det blev bra tack vare råden vi ger, är Vi helt säkra på att de återkommer!

Generalagent

CykelGross är generalagent i Sverige för flera märkesprodukter t ex italienska Veloflex och är den enda svenska webbutiken som erbjuder försäljning av kläder, hjälmar, skor och glasögon från franska Ekoi.

Framtiden

Vi har även ett nära samarbete med flera internationella stjärnor inom landsvägscykel och kommer inom kort presentera något som ingen annan aktör på den svenska marknaden tidigare erbjudit. Det enda Vi kan säga just nu, är att det är så galet häftigt att det inte bör missas och våra kunder kommer att kunna ta del av det inom en snar framtid!

Cykelgross i Sverige AB är ett svenskregistrerat aktiebolag, vi betalar skatt och moms i Sverige.

Har du funderingar eller frågor om våra produkter och tjänster, hör av dig!

Cykelgross i Sverige AB

Vretgränd 15
753 22 Uppsala
Tel: 08-10 34 44
E-post: [email protected]
Bankgiro: 868-8434
Org.nr: 559058-6318