BESTÄLL INNAN KL 15.00 PÅ VARDAGAR OCH ORDERN SKICKAS SAMMA DAG.

Premiär för CykelGross

CykelGross är en ny aktör på marknaden för cykel för ett utvalt sortiment inom LVG, MTB och CX. Vi kommer endast sälja produkter som vi gillar och skulle använda för eget bruk och vi tror på ett mindre lagerfört urval som gör att priserna kommer att matcha andra aktörer på marknaden.

Vi kommer att sträva efter en god och lång relation med våra kunder, som Vi vill att de återkommer till butiken för att de känner att de får mest kvalitet och bästa möjliga prissättning på de produkter de beställer!

CykelGross är nu generalagent i Sverige för flera märkesprodukter t ex italienska Veloflex och är den enda svenska webbutiken som erbjuder försäljning av kläder, hjälmar, skor och glasögon från franska Ekoi.

Vi har även ett nära samarbete med flera internationella stjärnor inom landsvägscykel och kommer inom kort presentera något som ingen annan aktör på den svenska marknaden tidigare erbjudit. Det enda Vi kan säga just nu, är att det är så galet häftigt att det inte bör missas och våra kunder kommer att kunna ta del av det inom en snar framtid!

Cykelgross i Sverige AB är ett svenskregistrerat aktiebolag, vi betalar skatt och moms i Sverige.

Har du funderingar eller frågor om våra produkter och tjänster, hör av dig!

Petri Heinikoski, VD Cykelgross i Sverige AB

Share this postKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: